Vi som jobbar här

Ove Eriksson Ägare, bagare/konditor
OveOve Eriksson gick bagar -och konditoriutbildningen i Sundvall i slutet på 70-talet. 1981 började han arbeta på Juvelbageriet i Östersund. 1986 blev han anställd på Konsumbageriet i Ånge och jobbade sedan där i 10 år innan han ville prova något nytt och gav sig in i restaurangbranschen. Men bagarblodet i ådrorna tog över och 1999 köpte han tillsammans med Lasse loss bageriet från Konsum.


Lasse Johansson
Ägare, bagare/konditor
LAsse
Lasse Johansson gick även han bagar -och konditoriutbildningen i Sundvall i slutet på 70-talet. 1981 började han arbeta på Konsumbageriet (som sedemera blev Bageri Kringlan) och 1985 tog han över chefsskapet på bageriet . 1999 köpte han och Ove loss bageriet och beslutade att driva det i egen regi och det gör dom än idag, på samma sätt som det drivits sedan 60-talet.

 

Fredrik Fransson bagare/konditor
Fransson
Fransson började efter skolan att göra praktik hos Lasse och Ove. Då han visade sig ha både vilja och talang så blev han kvar på Kringlan. Han gör allt från att baka bröd, till att göra smörgåstårtor och hoppar in var helst det behövs.

 

 


Kerstin Edlund
Förste packmästare
KerstinKerstin jobbade i många år på Kungsfoto i Ånge tills det lades ner. Då Kringlan behövde en mästare att packa bröd så anställdes Kerstin på halvtid och hon kommer på morgonen och ser till att allt bröd packas i påsar och kartonger och att det blir rätt antal i rätt påsar med rätt etiketter. En viktig del i maskineriet med andra ord.